Lunchmeny vecka 8

Måndag
1. dijongryta (högrev med kantareller & dijonsenap), serveras med ris eller kokt potatis (L)
2. kåldolmar med gräddsås & lingon, serveras med kokt potatis (L,G)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: sprödbakad torskfilé med lime- & sweet chili-sås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
5. INDISK: chicken kurma, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk, mixed beans masala; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med svenskt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L)
2. tagliatelle med strimlad kycklingfilé & krämig paprikasås (Ä,L,G)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: sprödbakad torskfilé med lime- & sweet chili-sås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
5. INDISK: chicken kurma, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk, mixed beans masala; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Onsdag
1. fläskfilé ā la oscar (med bearnaisesås, räkor & sparris), serveras med stekt potatis (Ä)
2. isterband (från hugo’s chark i vadstena), serveras med persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor (L,G)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: stekt panerad rödspättafilé, med kall örtsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
5. INDISK: chicken tilka, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk, mixed beans masala; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Torsdag
1. pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé (G)
2. A. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran
& toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde (Ä,L,G)
2. B. grillad kycklingfilé med dragonsås, serveras med medelhavsgratäng (L)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: stekt panerad rödspättafilé, med kall örtsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
5. INDISK: kodanadu kozhi curry, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk, green gram masala; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Fredag
1. black angus hamburgare med tillbehörsbuffé & klyftpotatis (Ä,G)
2. ugnsgrillad laxfilé, med pesto-creme, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L)
3. asiatisk lunchbuffé
4. -
5. INDISK: kodanadu kozhi curry, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk, green gram masala; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Dagenstips
middagslåda take-away för 45 kr klockan 14:00-15:00

 

 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslåda take-away för 45 kr klockan 14:00-15:00

dagens rätt 93kr, veckans rätter 93kr,
salladstallrik 93 kr & lunchbuffé 93kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te


avhämtning dagens rätt, med sallad: 83kr
avhämtning från salladsbaren: 83kr
avhämtning dagens rätt, med sallad: 83kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 78kr

lunchkuponger 10st (med dryck & bröd) 850kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & bröd) 840kr

lunchkuponger 10st avhämtning 780kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34