Lunchmeny vecka 3

Måndag
1. ugnsgrillad svensk flskytterfil med porterss, serveras med ppelchutney & rtrostad potatis (L)
2. A. klpudding med grddss & lingon,
serveras med kokt potatis (,L)
2. B. stekt panerad torskfil med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron (,G)
3. INDISK: kasuri murgh malai
VEGAN: mixed beans masala
4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. A. tagliatelle med kyckling, frska champinjoner, rter, citron, vitlk & grana padano (,L,G)
2. B. stekt panerad stillahavssptta med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron (,G)
3. INDISK: kasuri murgh malai
VEGAN: mixed beans masala
4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. baconfylld frsbiff med grddss & lingon, serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis (L)
2. A. ugnsgratinerad falukorv fylld med
 pple, bostongurka, senap & lk, serveras med potatismos (L)
2. B. stekt panerad koljafil med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron (,G)
3. INDISK: chettinadu chicken
VEGAN: mixed veg. masala
4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. taco-tallrik (eller falafel)
med tillbehrsbuff (G)
2. A. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran & toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrdde (,L,G)
2. B. italiensk kycklingfil fylld med mozzarella, salami & basilika, serveras med ppelciderss & vitlksrostad potatis (L)
3. INDISK: chettinadu chicken
VEGAN: mixed veg. masala
4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. flskfil black & white (pepparss & bearnaisess), serveras med stekt potatis (,L)
2. ugnsgrillad laxfil med dill- & pepparrotscreme, serveras med kokt potatis & citron (,L)
3. INDISK: chettinadu chicken
VEGAN: mixed veg. masala
4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 13:50-14:30

dagens rtt 115kr, veckans rtter 115kr,
& lunchbuff 115kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 105kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/kinesisk: 100kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 95kr

lunchhfte 1150:- = 11 luncher (med dryck & brd)
lunchhfte 1100:- = 11 luncher (utan dryck & brd)

lunchhfte 1050:- = 11 avhmtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34