Lunchmeny vecka 4

Måndag
1. sydamerikansk chili-biffgryta med nacho-chips & guacamole, serveras med ris
2. A. klpudding med grddss & lingon,
serveras med kokt potatis (,L)
2. B. stekt panerad stillahavssptta med
 vstkustss (rkor, rom & crabfish), serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: malabari chicken
VEGAN: rajma masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. A. krmig flskfilpasta med frska champinjoner, bacon, vitlk & grana padano (,L,G)
2. B. stekt panerad torskfil med vstkustss 
 (rkor, rom & crabfish), serveras med
 kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: malabari chicken
VEGAN: rajma masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. klassisk wallenbergare med rrrda lingon & skirat smr eller grddss, serveras med potatismos eller kokt potatis (,L)
2. A. fiskgratng italiano (tomat & mozzarella),
serveras med potatismos eller kokt potatis (L,G)
2. B. stekt panerad kummelfil med vstkustss (rkor, rom & crabfish), serveras med
kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: chicken vindaloo
VEGAN: cabbage thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. baconlindade kycklingrullader fyllda med frsk basilika, soltorkade tomater & parmesan, serveras med ppelciderss & klyftpotatis (L)
2. A. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme
fraiche, samt ppelpaj med vaniljss (L,G)
2. B. stekt panerad koljafil med vstkustss
(rkor, rom & crabfish), serveras med
kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: chicken vindaloo
VEGAN: cabbage thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. grillad rostbiff med rdvinsbrserad syltlk, serveras med rostad lk, lttfrsta haricots verts & potatisgratng (L)
2. ugnsbakad laxfil med dill-hollandaisess, serveras med sauterade grnsaker & kokt potatis ()
3. INDISK: chicken vindaloo
VEGAN: cabbage thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  Chili & Lime har ppet som vanligt frn mndag 4 januari.


gott nytt r nskar Minh med kollegor!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 13:50-14:30

dagens rtt 105kr, veckans rtter 105kr,
salladstallrik 105kr & lunchbuff 105kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning frn salladsbaren: 95kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34