Lunchmeny vecka 3

Måndag
1. italiensk kycklingfil fylld med mozzarella, salami & frsk basilika, serveras med vitlksrostad potatis (L)
2. dijon-biffgryta (med kantareller, dijonsenap & dragon), serveras med ris eller kokt potatis (L)
3. asiatisk lunchbuff
4. FISK: stekt panerad stillahavssptta med skagenss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
5. INDISK: chicken kurma (med kummin, cashewntter & grdde), serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk dal palak; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. krmig flskfilpasta med soltorkade tomater, vitlk & frsk spenat (,L,G)
3. asiatisk lunchbuff
4. FISK: stekt panerad stillahavssptta med skagenss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
5. INDISK: chicken kurma (med kummin, cashewntter & grdde), serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk dal palak; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. viltfrsbiff (hjort-, ren-, lg- & flskfrs) med rrrda lingon & enbrsss, serveras med potatis- & palsternackspur eller kokt potatis (,L)
2. isterband frn vaggeryd, serveras med dillstuvad potatis & inlagda rdbetor (L,G)
3. asiatisk lunchbuff
4. FISK: sprdbakad alaska pollock med skagenss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
5. INDISK: malabari chicken masala, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk cabbage thoran; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. kyckling-fajitas (eller falafel) med tillbehrsbuff (G)
2. A. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme fraiche, samt ppelpaj med vaniljss (,L,G)
2. B. halstrad frsk laxfil med dill-hollandaisess, serveras med lttfrsta haricots verts & ugnsrostad potatis ()
3. asiatisk lunchbuff
4. -
5. INDISK: malabari chicken masala, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk cabbage thoran; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. black angus-hamburgare med tillbehrsbuff (,L,G)
ALT: vegetarisk halloumi-burgare
2. halstrad frsk laxfil med dill-hollandaisess, serveras med lttfrsta haricots verts & kokt potatis ()
3. asiatisk lunchbuff
4. -
5. INDISK: malabari chicken masala, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk cabbage thoran; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 45 kr klockan 14:00-15:00

dagens rtt 100kr, veckans rtter 100kr,
salladstallrik 100kr & lunchbuff 100kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 90kr
avhmtning frn salladsbaren: 90kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 90kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 85kr

lunchkuponger 10st (med dryck & brd) 900kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & brd) 870kr

lunchkuponger 10st avhmtning 830kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34