Lunchmeny vecka 40

Måndag
1. A. pankopanerad kycklingfil,
1. B. VEG: pankopanerad halloumi,
serveras med portvinstuvade champinjoner, 
 timjanbakad potatis & gele (,L,G)
2. A. kalops med inlagda rdbetor & kokt potatis
2. B. egenpanerad stillahavsflundra med skagenss,
 serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: nadan chicken curry
VEGAN: green beans thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. A. krmig biffpasta med svamp, dijonsenap, rosmarin & vitlk (,L,G)
2. B. tempurabakad torskfil med skagenss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: nadan chicken curry
VEGAN: green beans thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. svensk frsbiff med stekt lk, grddss & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis (,L)
2. A. grillad ntchorizo med gurkmajonns,
serveras med potatismos (,L)
2. B. egenpanerad koljafil med skagenss, 
serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: pepper chicken
VEGAN: mixed beans masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. A. kyckling-fajitas (eller falafel)
med tillbehrsbuff
1. B. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme 
fraiche, samt ppelpaj med vispad grdde (L,G)
2. grillad frsk laxfil med dill-hollandaisess, serveras med lttfrsta haricots verts & kokt potatis ()
3. INDISK: pepper chicken
VEGAN: mixed beans masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. lgtempererad kalvytterfil med rdvinsss, serveras med lttfrsta haricots verts & potatisgratng (L)
2. grillad frsk laxfil med dill-hollandaisess, serveras med lttfrsta haricots verts & kokt potatis ()
3. INDISK: pepper chicken
VEGAN: mixed beans masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips
NYHET: Nu r vr asiatiska lunchbuff tillbaka efter ngra veckors uppehll!

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 13:50-14:30

dagens rtt 105kr, veckans rtter 105kr,
salladstallrik 105kr & lunchbuff 105kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning frn salladsbaren: 95kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

lunchkuponger 10st (med dryck & brd) 940kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & brd) 910kr

lunchkuponger 10st avhmtning 870kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34