Lunchmeny vecka 36

Måndag
1. helstekt marinerad svensk fläskytterfilé
 med portersås & äppelchutney,
 serveras med ugnsrostad potatis (L,S)
2. A. kycklinggryta med soltorkade tomater,
 paprika, oliver, vitlök & basilika,
 serveras med ris eller kokt potatis (L)
2. B. stekt panerad torskfilé med dansk remouladsås,
 serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2. A. linguine med fläskfilé, champinjoner,
 bacon, purjolök & vitlök, samt toppad
 med grana padano (Ä,L,G,S)
2. B. stekt panerad flundrafilé med dansk
 remouladsås, serveras med kokt
 potatis & citron (Ä,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Onsdag
1. egengjorda köttbullar (svensk blandfärs) med gräddsås & lingon, serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. A. isterband från Nässjö Chark, serveras med dillstuvad potatis & inlagda rödbetor (L,G)
2. B. stekt panerad gösfilé med dansk remouladsås,
 serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Torsdag
1. kyckling-kebabtallrik eller falafel
med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)
2. ugnsgrillad laxfilé med västkustsås (räkor, rom & crabfish), serveras med äpple- & fänkålsallad samt kokt potatis (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Fredag
1. mixed grill (fläsknoisette, chorizo, kycklingfilé) med chili-bearnaisesås, serveras med potatisgratäng (Ä,L)
2. ugnsgrillad laxfilé med västkustsås (räkor, rom & crabfish), serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Varmt välkomna / Personalen



middagslåda take-away för 60 kr klockan 13:50-14:30

dagens rätt 135kr, veckans rätter 135kr,
& lunchbuffé 140kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te

dagens rätt 130kr, utan bröd & dryck


avhämtning dagens rätt, med sallad: 120kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 120kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 105kr

lunchhäfte 1350:- = 11 luncher (med dryck & bröd)
lunchhäfte 1300:- = 11 luncher (utan dryck & bröd)
buffé kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong

lunchhäfte 1200:- = 11 avhämtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34