Lunchmeny vecka 33

Måndag
1. krämig fläskfilégryta med färska champinjoner, dijonsenap & färsk basilika, serveras med ris eller kokt potatis (L)
2. kåldolmar med gräddsås & lingon, serveras med kokt potatis (L)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: stekt panerad stilla havsspätta med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)
5. INDISK: chicken curry, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk chenna masala (med kummin); 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L)
2. krämig biffpasta med svamp, vitlök, örter, citron & färsk ruccola (Ä,L,G)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: stekt panerad stilla havsspätta med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)
5. INDISK: chicken curry, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk chenna masala (med kummin); 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Onsdag
1. fransk färsbiff med grönpepparsås & pressgurka, serveras med potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. isterband från Hugo’s chark i gränna, serveras med dillstuvad potatis & inlagda rödbetor (L,G)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: sprödbakad torskfilé med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)
5. INDISK: chicken chetinadu, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk aloo masala; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Torsdag
1. kyckling-fajita (eller falafel) med tillbehörsbuffé (G)
2. halstrad färsk laxfilé med dill-hollandaisesås, serveras med kokt potatis & citron (Ä)
3. asiatisk lunchbuffé
4. -
5. INDISK: chicken chetinadu, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk aloo masala; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Fredag
1. helstekt fläskfilé med rödvinsås, serveras med lättfrästa haricots verts & potatisgratäng (L)
2. halstrad färsk laxfilé med dill-hollandaisesås, serveras med kokt potatis & citron (Ä)
3. asiatisk lunchbuffé
4. -
5. INDISK: chicken chetinadu, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk aloo masala; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Dagenstips
sushi 12 bitar 110kr (avhämtning 100kr)

middagslåda take-away för 45kr klockan 14:00-15:00

 

 

Semester: i år har vi sommarstängt vecka 29-32 (16/7-10/8).


sushi 12 bitar 110kr (avhämtning 100kr) och vi har även vegetarisk sushi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslåda take-away för 45 kr klockan 14:00-15:00

dagens rätt 100kr, veckans rätter 100kr,
salladstallrik 100kr & lunchbuffé 100kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te


avhämtning dagens rätt, med sallad: 90kr
avhämtning från salladsbaren: 90kr
avhämtning dagens rätt, med sallad: 90kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 85kr

lunchkuponger 10st (med dryck & bröd) 900kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & bröd) 870kr

lunchkuponger 10st avhämtning 830kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34