Lunchmeny vecka 43

Måndag
1. boeuf bourguignon (fransk kttgryta med rtt vin, rkt sidflsk, frska champinjoner & syltlk), serveras med ris eller kokt potatis
2. vitlk- & chilimarinerad svensk flskkarr med dijonss, serveras med ugnsrostad klyftpotatis (L)
3. INDISK: pepper chicken
VEGAN: aloo masala
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad stillahavsflundra med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron (,G)
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. pasta alfredo med kyckling (frska champinjoner, parmesan, vitlk & basilika) (,L,G)
3. INDISK: pepper chicken
VEGAN: aloo masala
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad stillahavsflundra med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron (,G)
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. kalvfrsbiff med kantarellss & rrrda lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis (,L)
2. ugnsgratinerad svensk falukorv fylld med pple, senap & bostongurka, serveras med potatismos (L)
3. INDISK: chicken masala
VEGAN: green gram curry
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad stillahavstorskfil med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron (,G)
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. taco-tallrik (eller falafel) med tillbehrsbuff (G)
2. A. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran 
& toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrdde (,L,G)
2. B. flygande jacob (kycklingfil, bacon, banan & jordntter), serveras med ris (L)
3. INDISK: chicken masala
VEGAN: green gram curry
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad stillahavstorskfil med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron (,G)
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. mixed grill (flsknoisette, kycklingfil, chorizo) med chili-bearnaise, serveras med potatisgratng (,L)
2. ugnsgrillad laxfil med dill- & kapriscreme, serveras med kokt potatis & citron (,L)
3. INDISK: chicken masala
VEGAN: green gram curry
4. asiatisk lunchbuff
5. -
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 14:00-15:00

dagens rtt 105kr, veckans rtter 105kr,
salladstallrik 105kr & lunchbuff 105kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning frn salladsbaren: 95kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

lunchkuponger 10st (med dryck & brd) 940kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & brd) 910kr

lunchkuponger 10st avhmtning 870kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34