Lunchmeny vecka 25

Måndag
1. pankopanerad kycklingfilé med svampsås & gelé, serveras med örtrostad potatis (Ä,L,G)
2. moussaka med tomat & ruccolasallad (L)
ALTERNATIV: vegetarisk moussaka med tomat & ruccolasallad (G,L)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: sprödbakad torskfilé med kall örtsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
5. INDISK: chicken nirali, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk green beans thoran; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L)
2. spaghetti med fläskfilé, bacon, färska champinjoner & vitlök (Ä,L,G)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: sprödbakad torskfilé med kall örtsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
5. INDISK: chicken nirali, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk green beans thoran; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Onsdag
1. svensk färsbiff med kantarellsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. gravad laxfilé med dillstuvad potatis & hovmästaresås (L)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: stekt panerad rödspättafilé med kall örtsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
5. INDISK: butter chicken, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk mixed beans masala; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Torsdag
1. pepparöverbakad fläskfilé med cognacsås, serveras med lättfrästa haricots verts & stekt potatis (L)
2. ugnsgrillad laxfilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. asiatisk lunchbuffé
4. -
5. INDISK: butter chicken, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk mixed beans masala; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Fredag
1. midsommarafton = stängt!
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Dagenstips
sushi 12 bitar 110kr (avhämtning 100kr)

middagslåda take-away för 45kr klockan 14:00-15:00

 

 

SUSHI



vårpremiär, nu kommer sushin tillbaka!


sushi 12 bitar 110kr (avhämtning 100kr) och vi har även vegetarisk sushi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslåda take-away för 45 kr klockan 14:00-15:00

dagens rätt 95kr, veckans rätter 95kr,
salladstallrik 95 kr & lunchbuffé 95kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te


avhämtning dagens rätt, med sallad: 85kr
avhämtning från salladsbaren: 85kr
avhämtning dagens rätt, med sallad: 85kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 80kr

lunchkuponger 10st (med dryck & bröd) 870kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & bröd) 840kr

lunchkuponger 10st avhämtning 800kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34