|
Lunchmeny vecka 13
Måndag
1.
sydamerikansk chili-biffgryta (högrev) med nachochips & guacamole, serveras med ris
2.
A. helstekt marinerad svensk fläskytterfilé
med portvinstuvade champinjoner,
serveras med ugnsrostad potatis (L,S) 2. B. stekt panerad torskfilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé!
5.
-
6.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssåsPOKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
8.
9.
10.
Tisdag
1.
A. raggmunk med svenskt stekt fläsk & lingon (Ä,L,G) 1. B. svenskt stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2.
A. linguine med ryggbiff, champinjoner,
rosmarin, dijonsenap & vitlök, samt
toppad med grana padano (Ä,L,G,S) 2. B. stekt panerad flundra med skagensås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé!
5.
INDISK: chicken vindaloo VEGAN: dal tadka
6.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.
Onsdag
1.
wallenbergare (kalvfärs) med gräddsås & lingon,
serveras med gröna ärtor & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2.
fiskgratäng Italiano (tomat & mozzarella), serveras med gröna ärtor & potatismos eller kokt potatis (L,G)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé!
5.
INDISK: chicken vindaloo VEGAN: dal tadka
6.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.
Torsdag
1.
pepparöverbakad fläskfilé med cognacssås, serveras med lättfrästa haricots verts & stekt potatis (L)
2.
ugnsgrillad laxfilé med dill- & pepparrotcreme, serveras med stekt eller kokt potatis (Ä,L)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé!
5.
INDISK: chicken vindaloo VEGAN: dal tadka (begränsad mängd)
6.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.
Fredag
1.
Långfredagen = STÄNGT
2.
3.
Vi på Chili & Lime önskar
4.
glad påsk och välkomna
5.
åter, tisdag 2 april
6.
7.
8.
9.
10.
Dagenstips
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Varmt välkomna / Personalen
middagslåda take-away för 60 kr klockan 13:50-14:30
dagens rätt 135kr, veckans rätter 135kr, & lunchbuffé 140kr, inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te
dagens rätt 130kr, utan bröd & dryck
avhämtning dagens rätt, med sallad: 120kr poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 120kr avhämtning dagens rätt, utan sallad: 105kr
lunchhäfte 1350:- = 11 luncher (med dryck & bröd) lunchhäfte 1300:- = 11 luncher (utan dryck & bröd) buffé kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong lunchhäfte 1200:- = 11 avhämtning med sallad |