Lunchmeny vecka 16

Måndag
1. skomakarlda (svensk flskytterfil, rdvinsss, bacon, inlagd gurka & potatismos) (L)
2. A. ntkttbullar med grddss & lingon,
serveras med inlagd gurka & kokt potatis (L)
2. B. stekt panerad koljafil med rtagrdsss,
 serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: chicken korma
VEGAN: rajma masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff!
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med svenskt stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. svenskt stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. A. krmig biffpasta med champinjoner, tryffel, ruccola, vitlk & grana padano (,L,G)
2. B. stekt panerad kummelfil med rtagrdsss,
 serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: chicken korma
VEGAN: rajma masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff!
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. viltfrsbiff (hjort-, lg-, ren- & flskfrs) med svampss (skogschampinjoner & kantareller) & rrrda lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis (,L)
2. A. kycklinggratng med dijonsenap, basilika
& tomat, serveras med timjanrostad potatis eller ris (,L)
2. B. stekt panerad stillahavsflundra med rtagrdsss, serveras med kokt potatis (,L,G)
3. INDISK: pepper chicken
VEGAN: dal palak
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff!
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. A. pulled pork (eller falafel) med klyftpotatis, coleslaw & picklad rdlk (,L)
1. B. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt & grdde (,L,G)
2. ugnsstekt frsk laxfil med skagenss, serveras med grnsparrissallad & kokt potatis (,L)
3. INDISK: pepper chicken
VEGAN: dal palak
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff!
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. mixed grill (flsknoisette, chorizo, kycklingfil) med chili-bearnaisess, serveras med potatisgratng (,L)
2. ugnsstekt laxfil med skagenss, serveras med wokade grnsaker & kokt potatis (,L)
3. INDISK: pepper chicken
VEGAN: dal palak
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff!
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 13:50-14:30

dagens rtt 110kr, veckans rtter 110kr,
& lunchbuff 110kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 100kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

lunchhfte 1100:- = 11 luncher (med dryck & brd)
lunchhfte 1050:- = 11 luncher (utan dryck & brd)

lunchhfte 1000:- = 11 avhmtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34