Lunchmeny vecka 22

Måndag
1. sydamerikansk chili-biffgryta med nacho-chips & guacamole, serveras med ris
2. egenpanerad hokifil med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron (,G)
3. INDISK: chicken nirali
VEGAN: cabbage thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. -
7. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
8. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. krmig oxfilpasta med frska champinjoner, vitlk, dijonsenap, rosmarin & parmesan (,L,G)
3. INDISK: chicken nirali
VEGAN: cabbage thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. FISK: tempurabakad alaskafil med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron (,G)
7. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
8. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
9.
10.

Onsdag
1. kalvfrsbiff med rrrda lingon & trattkantarellss, serveras med potatismos eller kokt potatis (,L)
2. fiskgratng italiano (tomat & mozzarella), serveras med potatismos eller kokt potatis (L)
3. INDISK: nadan chicken curry
VEGAN: green gram masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. -
7. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
8. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
9.
10.

Torsdag
1. taco-tallrik (eller falafel) med tillbehrsbuff
2. baconlindade kycklingrullader fyllda med soltorkade tomater, parmesan & frsk basilika, serveras med ppelciderss & ugnsrostad klyftpotatis (L)
3. INDISK: nadan chicken curry
VEGAN: green gram masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. FISK: egenpanerad stillahavstorskfil med gurk-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,G)
7. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
8. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
9.
10.

Fredag
1. grillad entrecte med choronss (bearnaise smaksatt med tomat), serveras med friterade lkringar & stekt potatis (,G)
2. ugnsstekt laxfil med dill- & kapriscreme, serveras med kokt potatis & citron (,L)
3. INDISK: nadan chicken curry
VEGAN: green gram masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. -
7. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
8. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
9.
10.

Dagenstips
NYHET: Nu r vr asiatiska lunchbuff tillbaka efter ngra veckors uppehll!

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 13:50-14:30

dagens rtt 105kr, veckans rtter 105kr,
salladstallrik 105kr & lunchbuff 105kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning frn salladsbaren: 95kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

lunchkuponger 10st (med dryck & brd) 940kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & brd) 910kr

lunchkuponger 10st avhmtning 870kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34