Lunchmeny vecka 46

Måndag
1. sydamerikansk chili-biffgryta med nachochips & guacamole, serveras med ris
2. A. ugnsgrillad svensk flskkarr med porterss & ppelchutney, serveras med rostad potatis (L)
2. B. VEG: pankopanerad halloumi med vitlkscreme, serveras med ugnsrostad potatis (L,G)
3. INDISK: chicken vindaloo
VEGAN: green gram curry
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad stillahavsflundra med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. krmig flskfilpasta med soltorkad tomat, vitlk & frsk spenat (,L,G)
3. INDISK: chicken vindaloo
VEGAN: green gram curry
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad stillahavsflundra med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. biff a la lindstrm (svensk ntfrs) med grddss, inlagd gurka & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis (,L)
2. hemlagad pytt i panna, serveras med stekt gg & inlagda rdbetor ()
3. INDISK: chicken korma
VEGAN: chenna masala
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad kapkummelfil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. taco-tallrik (eller falafel) med tillbehrsbuff (G)
2. A. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran
& toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrdde (,L,G)
2. B. italiensk kycklingfil fylld med salami, mozzarella & basilika, serveras med vitlksrostad potatis & pelciderss (L)
3. INDISK: chicken korma
VEGAN: chenna masala
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad kapkummelfil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. grillad entrecte med choronss & friterade lkringar, serveras med stekt potatis (,G)
2. ugnsbakad laxfil med rt-creme, serveras med kokt potatis & citron (L)
3. INDISK: chicken korma
VEGAN: chenna masala
4. asiatisk lunchbuff
5. -
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 14:00-15:00

dagens rtt 105kr, veckans rtter 105kr,
salladstallrik 105kr & lunchbuff 105kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning frn salladsbaren: 95kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

lunchkuponger 10st (med dryck & brd) 940kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & brd) 910kr

lunchkuponger 10st avhmtning 870kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34