|
Lunchmeny vecka 4
Måndag
1.
sydamerikansk chili-biffgryta med nacho-chips & guacamole, serveras med ris
2.
A. kålpudding med gräddsås & lingon,
serveras med kokt potatis (Ä,L) 2. B. stekt panerad stillahavsspätta med
västkustsås (räkor, rom & crabfish), serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3.
INDISK: malabari chicken VEGAN: rajma masala
4.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5.
asiatisk lunchbuffé
6.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.
Tisdag
1.
A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G) 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L)
2.
A. krämig fläskfilépasta med färska champinjoner, bacon, vitlök & grana padano (Ä,L,G) 2. B. stekt panerad torskfilé med västkustsås
(räkor, rom & crabfish), serveras med
kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3.
INDISK: malabari chicken VEGAN: rajma masala
4.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5.
asiatisk lunchbuffé
6.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.
Onsdag
1.
klassisk wallenbergare med rårörda lingon & skirat smör eller gräddsås, serveras med potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2.
A. fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella),
serveras med potatismos eller kokt potatis (L,G) 2. B. stekt panerad kummelfilé med västkustsås (räkor, rom & crabfish), serveras med
kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3.
INDISK: chicken vindaloo VEGAN: cabbage thoran
4.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5.
asiatisk lunchbuffé
6.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.
Torsdag
1.
baconlindade kycklingrullader fyllda med färsk basilika, soltorkade tomater & parmesan, serveras med äppelcidersås & klyftpotatis (L)
2.
A. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme
fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås (L,G) 2. B. stekt panerad koljafilé med västkustsås
(räkor, rom & crabfish), serveras med
kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3.
INDISK: chicken vindaloo VEGAN: cabbage thoran
4.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5.
asiatisk lunchbuffé
6.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.
Fredag
1.
grillad rostbiff med rödvinsbräserad syltlök, serveras med rostad lök, lättfrästa haricots verts & potatisgratäng (L)
2.
ugnsbakad laxfilé med dill-hollandaisesås, serveras med sauterade grönsaker & kokt potatis (Ä)
3.
INDISK: chicken vindaloo VEGAN: cabbage thoran
4.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5.
asiatisk lunchbuffé
6.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.
Dagenstips
|
|


|