Lunchmeny vecka 37

Måndag
1. viltskavsgryta med smak av timjan, kantareller & lingon, serveras med ris eller kokt potatis (L)
2. A. ntkttbullar med grddss & lingon,
serveras med kokt potatis (L)
2. B. stekt panerad stillahavsspttafil med dansk remouladss, serveras med kokt potatis & citron (,G)
3. INDISK: butter chicken
VEGAN: mixed beans
4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. A. tagliatelle med kycklingfil, curry, ananas
 & vitlk, toppad med cashewntter (,L,G)
2. B. stekt panerad stillahavstorskfil med dansk remouladss, serveras med kokt potatis & citron (,G)
3. INDISK: butter chicken
VEGAN: mixed beans
4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. kalvfrsbiff med kantarellss & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis (,L)
2. gravad laxfil med hovmstaress,
serveras med dillstuvad potatis (L)
3. INDISK: chicken malabari
VEGAN: green beans thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. taco-tallrik (eller falafel)
med tillbehrsbuff
2. A. baconlindade kycklingrullader fyllda med soltorkade tomater, basilika & parmesan, serveras med ppelciderss & klyftpotatis (L)
2. B. stekt panerad koljafil med vstkustss
(rkor & stenbitsrom), serveras
med kokt potatis (,L,G)
3. INDISK: chicken malabari
VEGAN: green beans thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. flskfilmedaljonger med choronss (bearnaise smaksatt med tomat), serveras med friterade lkringar & stekt frskpotatis (,G)
2. ugnsgrillad laxfil med vstkustss
(rkor & stenbitsrom), serveras
med stekt frskpotatis (,L)
3. INDISK: chicken malabari
VEGAN: green beans thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 13:50-14:30

dagens rtt 110kr, veckans rtter 110kr,
& lunchbuff 110kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 100kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/kinesisk: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

lunchhfte 1100:- = 11 luncher (med dryck & brd)
lunchhfte 1050:- = 11 luncher (utan dryck & brd)

lunchhfte 1000:- = 11 avhmtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34