Lunchmeny vecka 8

Måndag
1. stekt panerad flskschnitzel (svenskt ktt) med champinjonss & gele, serveras med ugnsrostad potatis (,L,G)
2. A. kalops med mortter, serveras med
inlagda rdbetor & kokt potatis
2. B. stekt panerad kapkummelfil med dill- & picklesmajonns, serveras med kokt potatis & citron (,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuff
5. -
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L,S)
2. A. tagliatelle med kyckling, timjan, lk
 & vitlk i krmig paprikass, samt
 toppad med grana padano (,L,G)
2. B. stekt panerad flundra med
 dill- & picklesmajonns, serveras
 med kokt potatis & citron (,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuff
5. INDISK: chicken korma med cashewntter (L)
VEGAN: chenna masala
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. grnpepparbiff (svensk blandfrs) med grddss & lingon, serveras med saltgurka & potatismos eller kokt potatis (,L)
2. ugnsbakad laxfil med rkor & dill i citronss, serveras med potatismos eller kokt potatis (L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuff
5. INDISK: chicken korma med cashewntter (L)
VEGAN: chenna masala
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. tacotallrik eller falafel
med tillbehrsbuff (,L,G)
2. A. fisk- & skaldjurssoppa med saffran 
& toppad med gremolata-aioli, samt 
kladdkaka med vispgrdde (,L,G)
2. B. baconlindad kycklingrullad med soltorkad tomat, basilika & parmesan, serveras med ciderss, haricots verts & klyftpotatis (L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuff
5. INDISK: chicken korma med cashewntter (L)
VEGAN: chenna masala
(begrnsad mngd)
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. flskfile black & white (pepparss & bearnaise), serveras med stekt potatis (,L,G)
2. ugnsgrillad laxfil med ss p yoghurt, pple, gurka, dill & pepparrot, serveras med stekt potatis eller klyftpotatis (,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuff
5. INDISK: chicken korma med cashewntter (L)
VEGAN: chenna masala
(begrnsad mngd)
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Varmt vlkomna / Personalen



middagslda take-away fr 60 kr klockan 13:50-14:30

dagens rtt 135kr, veckans rtter 135kr,
& lunchbuff 140kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te

dagens rtt 130kr, utan brd & dryck


avhmtning dagens rtt, med sallad: 120kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 120kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 105kr

lunchhfte 1350:- = 11 luncher (med dryck & brd)
lunchhfte 1300:- = 11 luncher (utan dryck & brd)
buff kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong

lunchhfte 1200:- = 11 avhmtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34