Lunchmeny vecka 20

Måndag
1. lasagne med tomat-, lk- & ruccolasallad (,L,G)
2. A. ugnsgrillad svensk flskkarr med grddss & ppelmos, serveras med kokt potatis (L)
2. B. stekt panerad stillahavssptta med vstkustss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: nadan kozhi curry
VEGAN: aloo gopi
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med svenskt stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. svenskt stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. A. tagliatelle med kycklingfil, chili,
 lime & rostad vitlk (,L,G)
2. B. stekt panerad koljafil med vstkustss,
 serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: nadan kozhi curry
VEGAN: aloo gopi
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. wallenbergare (kalvfrs) med rrrda lingon & skirat smr eller grddss, serveras med grna rtor & potatismos eller kokt potatis (,L)
2. A. ugnsgratinerad falukorv fylld med bostongurka, senap, lk & pple, serveras med potatismos (L)
2. B. stekt panerad gsfil med vstkustss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: butter chicken
VEGAN: cabbage thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. pulled pork (eller falafel) med klyftpotatis, coleslaw & picklad rdlk (,L)
2. A. flygande jacob (kycklingfil, banan, bacon & jordntter), serveras med ris (L)
2. B. stekt panerad stillahavstorskfil med 
 vstkustss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: butter chicken
VEGAN: cabbage thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. flskfil black & white (pepparss & bearnaisess), serveras med stekt potatis (L)
2. ugnsgrillad laxfil med dill- & pepparrotscreme, serveras med wokade grnsaker & kokt potatis (,L)
3. INDISK: butter chicken
VEGAN: cabbage thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 13:50-14:30

dagens rtt 110kr, veckans rtter 110kr,
& lunchbuff 110kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 100kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

lunchhfte 1100:- = 11 luncher (med dryck & brd)
lunchhfte 1050:- = 11 luncher (utan dryck & brd)

lunchhfte 1000:- = 11 avhmtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34