Lunchmeny vecka 38

Måndag
1. hjortgryta (svenskt kött) med rotfrukter, timjan & enbär, serveras med gelé samt ugnsrostad potatis eller kokt potatis (L)
2. dillfylld strömmingsflundra med skirat smör & rårörda lingon, serveras med potatismos (Ä,L,G)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: sprödbakad torskfilé med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)
5. INDISK: chicken kurma, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk chenna masala; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L)
2. krämig fläskfilépasta med färska champinjoner, dijonsenap & vitlök (Ä,L,G)
3. asiatisk lunchbuffé (även som avhämtning för 75kr)
4. FISK: sprödbakad torskfilé med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)
5. INDISK: chicken kurma, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk chenna masala; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Onsdag
1. italiensk färsbiff (basilika & citron) med medelhavssås (soltorkade tomater & salvia), serveras med potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. hemlagad pytt i panna med stekt ägg & inlagda rödbetor (Ä)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: stekt panerad stilla havsspätta med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)
5. INDISK: malabari chicken curry, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk dal tadka; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Torsdag
1. pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé (G)
2. A. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt & grädde (Ä,L,G)
B. grillad kycklingfilé med dragonsås, serveras med potatisgratäng (L)
3. asiatisk lunchbuffé (även som avhämtning för 75kr)
4. FISK: stekt panerad stilla havsspätta med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)
5. INDISK: malabari chicken curry, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk dal tadka; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Fredag
1. grillad ryggbiff med bearnaisesås & picklad rödlök, serveras med stekt potatis (Ä)
2. ugnsgrillad laxfilé med kall örtsås & picklad rödlök, serveras med kokt potatis & citron (L,G)
3. asiatisk lunchbuffé
4. -
5. INDISK: malabari chicken curry, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk dal tadka; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslåda take-away för 45 kr klockan 14:00-15:00

dagens rätt 100kr, veckans rätter 100kr,
salladstallrik 100kr & lunchbuffé 100kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te


avhämtning dagens rätt, med sallad: 90kr
avhämtning från salladsbaren: 90kr
avhämtning dagens rätt, med sallad: 90kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 85kr

lunchkuponger 10st (med dryck & bröd) 900kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & bröd) 870kr

lunchkuponger 10st avhämtning 830kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34