Lunchmeny vecka 51

Måndag
1. sydamerikansk chili-biffgryta av hgrev, serveras med guacamole, nacho-chips & ris (L)
2. BBQ-grillad svensk flskytterfil med portvinstuvade champinjoner, serveras med rtrostad potatis (L)
3. asiatisk lunchbuff
4. FISK: stekt panerad stillahavsspttafil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
5. INDISK: chicken kurma, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk mattar palak; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. tagliatelle med strimlad kycklingfil, chili, lime & rostad vitlkss (,L,G)
3. asiatisk lunchbuff
4. FISK: stekt panerad stillahavsspttafil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
5. INDISK: chicken kurma, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk mattar palak; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. wallenbergare (100% svensk kalvfrs) med grddss & rrrda lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis (,L)
2. fiskgratng italiano (tomat & mozzarella), serveras med potatismos eller kokt potatis (L,G)
3. asiatisk lunchbuff
4. FISK: sprdbakad stillahavstorskfil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
5. INDISK: malabari chicken masala, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk chenna masala; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss

* idag bjuder vi alla vra gster p *
* varsin dammsugare till kaffet! *

8.
9.
10.

Torsdag
1. kyckling-fajita (eller falafel) med tillbehrsbuff (G)
2. A. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme fraiche, samt ppelpaj med vaniljss (,L,G)
2. B. halstrad frsk laxfil med kall romss samt toppad med fnklsallad, serveras med kokt potatis & citron (,L)
3. asiatisk lunchbuff
4. -
5. INDISK: malabari chicken masala, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk chenna masala; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. flskfil black & white (bearnaise- & pepparss), serveras med stekt potatis (,L)
2. halstrad frsk laxfil med kall romss, serveras med kokt potatis & citron (,L)
3. asiatisk lunchbuff
4. -
5. INDISK: malabari chicken masala, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk chenna masala; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 45 kr klockan 14:00-15:00

dagens rtt 100kr, veckans rtter 100kr,
salladstallrik 100kr & lunchbuff 100kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 90kr
avhmtning frn salladsbaren: 90kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 90kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 85kr

lunchkuponger 10st (med dryck & brd) 900kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & brd) 870kr

lunchkuponger 10st avhmtning 830kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34