Lunchmeny vecka 4

Måndag
1. stekt panerad flskschnitzel med champinjonss, serveras med stekt potatis (,L,G)
2. A. moussaka (ntfrs) ruccola- & tomatsallad (L)
2. B. VEG. moussaka (quornfrs)
3. INDISK: chicken vindaloo
VEGAN: cabbage thoran
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad stillahavstorsk med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. tagliatelle med strimlad kycklingfil, chili, lime & rostad vitlksss (,L,G)
3. INDISK: chicken vindaloo
VEGAN: cabbage thoran
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad stillahavstorsk med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. fransk frsbiff (svensk blandfrs) med grddss, pressgurka & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis (,L)
2. krmig biffstroganoff med frska champinjoner, toppad med yoghurt & serveras med ris (L)
3. INDISK: chettinadu chicken curry
VEGAN: green beans masala
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad koljafil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. pulled pork (eller falafel) med tillbehrsbuff (G)
2. A. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt & grdde (,L,G)
2. B. grillad kycklingfil med dragonss, serveras med medelhavsgratng (potatis, zucchini & rdlk) (L)
3. INDISK: chettinadu chicken curry
VEGAN: green beans masala
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad koljafil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. grillad entrecte med choronss (bearnaise smaksatt med tomat), serveras med friterade lkringar stekt potatis (,G)
2. ugnsgrillad frsk laxfil med skagenss, serveras med kokt potatis (,L)
3. INDISK: chettinadu chicken curry
VEGAN: green beans masala
4. asiatisk lunchbuff
5. -
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  Vi har ppet som vanligt mndag och fredag i julveckan (23 & 27/12).

I nyrsveckan har vi ppet mndag, torsdag och fredag (30/12 & 2-3/1).

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 14:00-15:00

dagens rtt 105kr, veckans rtter 105kr,
salladstallrik 105kr & lunchbuff 105kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning frn salladsbaren: 95kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

lunchkuponger 10st (med dryck & brd) 940kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & brd) 910kr

lunchkuponger 10st avhmtning 870kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34