Lunchmeny vecka 45

Måndag
1. helstekt marinerad svensk fläskytterfilé med portersås, serveras med äppelchutney & ugnsrostad potatis (L,S)
2. A. kycklinggryta med champinjoner, grädde, paprika, soja & vitlök, serveras med ris (L)
2. B. egenpanerad kapkummelfilé med
 chili- & limemayo, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2. A. linguine med fläskfilé, grönpeppar,
 chaminjoner, purjolök & vitlök, samt
 toppad med grana padano (Ä,L,G)
2. B. egenpanerad torskfilé med
 chili- & limemayo, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Onsdag
1. fransk färsbiff (svensk blandfärs) med gräddsås & lingon, serveras med saltgurka & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. A. hemlagad pytt i panna, serveras med
 stekt ägg & inlagda rödbetor (Ä)
2. B. egenpanerad gösfilé med
 chili- & limemayo, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Torsdag
1. kycklingkebab-tallrik eller falafel
 med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)
2. A. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon, 
samt pannkakor med sylt & grädde (Ä,L,G)
2. B. ugnsgrillad laxfilé med dill- & romsås, serveras med fänkålsallad & kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Fredag
1. schnitzel coron bleu (mozzarella & skinkfylld) med bearnaisesås & gröna ärtor, serveras med stekt potatis (Ä,L,G)
2. ugnsgrillad laxfilé med dill- & romsås, serveras med fänkålsallad & kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Varmt välkomna / Personalen



middagslåda take-away för 65 kr klockan 13:50-14:30

dagens rätt 140kr, veckans rätter 140kr,
& lunchbuffé 145kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te

dagens rätt 135kr, utan bröd & dryck


avhämtning dagens rätt, med sallad: 125kr
avhämtning buffé: 125kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 125kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 110kr

lunchhäfte 1400:- = 11 luncher (med dryck & bröd)
lunchhäfte 1350:- = 11 luncher (utan dryck & bröd)
buffé kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong

lunchhäfte 1250:- = 11 avhämtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
583 30 Linköping
Tel. 073-025 41 22