Lunchmeny vecka 8

Måndag
1. skomakarlda (svensk flskytterfil med potatismos, rdvinssky & bacon), serveras med inlagd gurka (L)
2. ntkttbullar med grddss, lingon & inlagd gurka, serveras med potatismos eller kokt potatis (L)
3. INDISK: nadan kozhi curry, serveras med ris & raita (L)
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: tempurabakad torskfil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
6. VEG 1: indisk aloo gopi; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. tagliatelle med strimlad kycklingfil, chili, lime & rostad vitlksss (,L,G)
3. INDISK: nadan kozhi curry, serveras med ris & raita (L)
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: tempurabakad torskfil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
6. VEG 1: indisk aloo gopi; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. svensk frsbiff med timjansky & tzatziki, serveras med ugnsrostad klyftpotatis (,L)
2. krmig biff stroganoff med frska champinjoner, serveras med ris (L)
3. INDISK: butter chicken, serveras med ris & raita (L)
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad alaskafil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
6. VEG 1: indisk cabbage thoran; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. pulled pork (eller falafel) med tillbehrsbuff (G)
2. A. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt & grdde (,L,G)
2. B. halstrad frsk laxfil med rtcreme, serveras med ugnsrostad potatis (,L)
3. INDISK: butter chicken, serveras med ris & raita (L)
4. asiatisk lunchbuff
5. INDISK: butter chicken, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk cabbage thoran; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. pepparstekta flskfilmedaljonger med cognacgrddss, serveras med ugnsrostade rotsaker (,L)
2. ugnsgrillad frsk laxfil med rtcreme, serveras med ugnsrostade rotsaker eller kokt potatis (,L)
3. INDISK: butter chicken, serveras med ris & raita (L)
4. asiatisk lunchbuff
5. -
6. VEG 1: indisk cabbage thoran; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 45 kr klockan 14:00-15:00

dagens rtt 100kr, veckans rtter 100kr,
salladstallrik 100kr & lunchbuff 100kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 90kr
avhmtning frn salladsbaren: 90kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 90kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 85kr

lunchkuponger 10st (med dryck & brd) 900kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & brd) 870kr

lunchkuponger 10st avhmtning 830kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34