Lunchmeny vecka 46

Måndag
1. boeuf bourguignon (fransk kttgryta med rtt vin, bacon, syltlk & frska champinjoner), serveras med ris eller kokt potatis
2. honung- & rtmarinerad svensk flskkarr med ppelmustss, serveras med ugnsrostad potatis (L)
3. asiatisk lunchbuff
4. FISK: sprdbakad kapkummelfil med remouladss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
5. INDISK: chicken tikka masala, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk aloo gopi; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. tagliatelle med strimlad kycklingfil, chili, lime & rostad vitlkss (,L,G)
3. asiatisk lunchbuff
4. FISK: sprdbakad kapkummelfil med remouladss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
5. INDISK: chicken tikka masala, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk aloo gopi; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. italiensk frsbiff med medelhavsss (soltorkade tomater & basilika), serveras med potatismos eller kokt potatis (,L)
2. lax strindberg (senap & lk) med broccoli & balsamvinger, serveras med potatismos (L)
3. asiatisk lunchbuff
4. FISK: sprdbakad stillahavstorskfil med remouladss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
5. INDISK: chicken curry, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk rajma masala; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. taco-tallrik (eller falafel) med tillbehrsbuff (G)
2. A. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran & toppad med gremolata-aioli, samt kladdkaka med vispgrdde (,L,G)
2. B. ugnsgrillad kycklingfil med tzatziki & rdvinssky, serveras med rtrostad klyftpotatis (L)
3. asiatisk lunchbuff
4. FISK: sprdbakad stillahavstorskfil med remouladss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
5. INDISK: chicken curry, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk rajma masala; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. pepparstekta flskfilmedaljonger med trattkantarellss, serveras med ugnsstekt potatis med bacon & lk (L)
2. ugnsbakad laxfil med kall rtss, serveras med kokt potatis & citron (,L)
3. asiatisk lunchbuff
4. -
5. INDISK: chicken curry, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk rajma masala; 2: wokade grnsaker med cashewntter; 3: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 4: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 45 kr klockan 14:00-15:00

dagens rtt 100kr, veckans rtter 100kr,
salladstallrik 100kr & lunchbuff 100kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 90kr
avhmtning frn salladsbaren: 90kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 90kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 85kr

lunchkuponger 10st (med dryck & brd) 900kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & brd) 870kr

lunchkuponger 10st avhmtning 830kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34