Lunchmeny vecka 21

Måndag
1. lasagne med tomat- & rödlöksallad (Ä,L,G) som alternativ: vegetarisk lasagne med quornfärs
2. krämig biffgryta med färska champinjoner, grönpeppar & dragon, serveras med ris (L)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: sprödbakad torskfilé med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
5. INDISK: pepper chicken, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk rajma masala; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L)
2. tagliatelle med strimlad kycklingfilé & basilikasås (Ä,L,G)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: sprödbakad torskfilé med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
5. INDISK: pepper chicken, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk rajma masala; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Onsdag
1. fransk färsbiff med skysås & lingon, serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. grillad nötchorizo (72% kött), serveras med gurkmajonnäs & potatismos (Ä,L)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: stekt panerad koljafilé med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
5. INDISK: pepper chicken, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk rajma masala; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Torsdag
1. pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé (G)
2. flygande jacob (kycklingfilé, bacon, banan & jordnötter), serveras med ris (L)
3. asiatisk lunchbuffé
4. FISK: stekt panerad koljafilé med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
5. INDISK: chicken curry, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk Green beans thoran; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Fredag
1. helstekt oxfilé med pepparsås, serveras med lättfrästa haricots verts & potatisgratäng (L)
2. ugnsstekt laxfilé, med gräslök- & dillcreme, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L)
3. asiatisk lunchbuffé
4. -
5. INDISK: chicken curry, serveras med ris & raita (L)
6. VEG 1: indisk Green beans thoran; 2: wokade grönsaker med cashewnötter; 3: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G); 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
8.
9.
10.

Dagenstips
sushi 12 bitar 110kr (avhämtning 100kr)

middagslåda take-away för 45kr klockan 14:00-15:00

 

 

SUSHI



vårpremiär, nu kommer sushin tillbaka!


sushi 12 bitar 110kr (avhämtning 100kr) och vi har även vegetarisk sushi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslåda take-away för 45 kr klockan 14:00-15:00

dagens rätt 95kr, veckans rätter 95kr,
salladstallrik 95 kr & lunchbuffé 95kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te


avhämtning dagens rätt, med sallad: 85kr
avhämtning från salladsbaren: 85kr
avhämtning dagens rätt, med sallad: 85kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 80kr

lunchkuponger 10st (med dryck & bröd) 870kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & bröd) 840kr

lunchkuponger 10st avhämtning 800kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34