Lunchmeny vecka 42

Måndag
1. italiensk kycklinggryta med soltorkade tomater, frsk basilika & oliver, serveras med ris (L)
2. A. klpudding med grddss & lingon,
serveras med kokt potatis (,L)
2. B. stekt panerad kapkummelfil med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron (,G)
3. INDISK: butter chicken
VEGAN: dal palak
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. A. krmig biffpasta med frska champinjoner, dijonsenap, rosmarin, vitlk & grana padano (,L,G)
2. B. stekt panerad koljafil med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis (,G)
3. INDISK: butter chicken
VEGAN: dal palak
4. POKE BOWL - japansk (yakiniku)
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. oxjrpar (ntfrs) med grddss & lingon, serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis (,L)
2. A. hemlagad pytt i panna med stekt gg
& inlagda rdbetor ()
2. B. stekt panerad stillahavssptta
 med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron (,G)
3. INDISK: nadan chicken curry
VEGAN: aloo bhaji
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. pulled pork (eller falafel)
med tillbehrsbuff (L,G)
2. A. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt & grdde (,L,G)
2. B. halstrad laxfil med ss p pple, gurka, dill & pepparrot, serveras med dillstekt frskpotatis (,L)
3. INDISK: nadan chicken curry
VEGAN: aloo bhaji
4. POKE BOWL - japansk (yakiniku)
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. schweizerschnitzel cordon bleu (mozzarella- & skinkfylld) med bearnaisess & grna rtor, serveras med stekt potatis (,G)
2. halstrad laxfil med ss p pple, gurka, dill & pepparrot, serveras med dillstekt frskpotatis (,L)
3. INDISK: nadan chicken curry
VEGAN: aloo bhaji
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 13:50-14:30

dagens rtt 110kr, veckans rtter 110kr,
& lunchbuff 110kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 100kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/kinesisk: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

lunchhfte 1100:- = 11 luncher (med dryck & brd)
lunchhfte 1050:- = 11 luncher (utan dryck & brd)

lunchhfte 1000:- = 11 avhmtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34