Lunchmeny vecka 8

Måndag
1. boeuf bourguignon (fransk kttgryta p hgrev med rtt vin, bacon, champinjoner & syltlk), serveras med ris eller kokt potatis
2. A. ugnsgrillad svensk flskkarr med chili, vitlk & rosmarin, serveras med ppelgrddss samt ugnrostad potatis & rotsaker (L)
2. B. stekt panerad stillahavstorskfil med 
 rtagrdsss, serveras med kokt
 potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: chicken vindaloo
VEGAN: green gram masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. A. tagliatelle med strimlad kycklingfil, ananas curry & vitlk, toppad med cashewntter (,L,G)
2. B. stekt panerad stillahavssptta med rtagrdsss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: chicken vindaloo
VEGAN: green gram masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff!
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. klassisk wallenbergare (kalvfrs) med rrrda lingon & skirat smr eller grddss, serveras med potatismos eller kokt potatis (,L)
2. A. ugnsgratinerad falukorv fylld med bostongurka, senap & pple, serveras med potatismos (L)
2. B. stekt panerad koljafil med rtagrdsss,
serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: chicken kurma
VEGAN: dal palak
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff!
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. honungsglacerad kycklingfil med coleslaw, serveras med klyftpotatis (,L,G)
2. A. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt & grdde (,L,G)
2. B. stekt frsk laxfil med romss, serveras med fnklsallad & kokt potatis (,L)
3. INDISK: chicken kurma
VEGAN: dal palak
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff!
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. flskfilmedaljonger med timjangrddss, serveras med lttfrsta haricots verts & stekt potatis (L,G)
2. stekt frsk laxfil med romss, serveras med fnklsallad & kokt potatis (,L)
3. INDISK: chicken kurma
VEGAN: dal palak
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff!
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 13:50-14:30

dagens rtt 105kr, veckans rtter 105kr,
salladstallrik 105kr & lunchbuff 105kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning frn salladsbaren: 95kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

lunchkuponger 10st (med dryck & brd) 940,00kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & brd) 910,00kr

lunchkuponger 10st avhmtning 870,00kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34