Lunchmeny vecka 43

Måndag
1. fläskfilégryta med västerbottenost,
champinjoner, paprika, soja & vitlök, serveras med saltgurka & ris (L,S)
2. A. moussaka med potatis, serveras med
 tomat-, lök- & ruccolasallad (L)
2. B. egenpanerad flundra med
 västkustsås, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2. A. tagliatelle med ryggbiff, dijonsenap,
 rosmarin, chapminjoner, purjolök & vitlök,
 samt toppad med grana padano (Ä,L,G)
2. B. egenpanerad gösfilé med
 västkustsås, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Onsdag
1. baconfylld färsbiff (svensk blandfärs) med gräddsås & lingon, serveras med inlagd gurka
 & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. A. paella med räkor & kyckling,
 serveras med aioli & citron (Ä)
2. B. ugnsgrillad laxfilé med
 västkustsås, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Torsdag
1. A. pulled pork eller falafel 
med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)
1. B. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme 
fraiche, samt bärpaj med vaniljsås (Ä,L,G)
2. A. flygande jacob (kycklingfilé, bacon, banan
 & JORDNÖTTER), serveras med ris (L)
2. B. egenpanerad kapkummelfilé med ört-creme,
 serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Fredag
1. grillad entrecôte med choronås & friterade lökringar, serveras med stekt potatis (Ä,G)
2. ugnsgrillad laxfilé med ört-creme, serveras med lättfrästa haricots verts & stekt potatis eller kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Varmt välkomna / Personalen



middagslåda take-away för 65 kr klockan 13:50-14:30

dagens rätt 140kr, veckans rätter 140kr,
& lunchbuffé 145kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te

dagens rätt 135kr, utan bröd & dryck


avhämtning dagens rätt, med sallad: 125kr
avhämtning buffé: 125kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 125kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 110kr

lunchhäfte 1400:- = 11 luncher (med dryck & bröd)
lunchhäfte 1350:- = 11 luncher (utan dryck & bröd)
buffé kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong

lunchhäfte 1250:- = 11 avhämtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
583 30 Linköping
Tel. 073-025 41 22