Lunchmeny vecka 4

Måndag
1. sydamerikansk chili-biffgryta med nacho-chips & guacamole, serveras med ris
2. A. kålpudding med gräddsås & lingon,
serveras med kokt potatis (Ä,L)
2. B. stekt panerad stillahavsspätta med
 västkustsås (räkor, rom & crabfish), serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. INDISK: malabari chicken
VEGAN: rajma masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuffé
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L)
2. A. krämig fläskfilépasta med färska champinjoner, bacon, vitlök & grana padano (Ä,L,G)
2. B. stekt panerad torskfilé med västkustsås 
 (räkor, rom & crabfish), serveras med
 kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. INDISK: malabari chicken
VEGAN: rajma masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuffé
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.

Onsdag
1. klassisk wallenbergare med rårörda lingon & skirat smör eller gräddsås, serveras med potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. A. fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella),
serveras med potatismos eller kokt potatis (L,G)
2. B. stekt panerad kummelfilé med västkustsås (räkor, rom & crabfish), serveras med
kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. INDISK: chicken vindaloo
VEGAN: cabbage thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuffé
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.

Torsdag
1. baconlindade kycklingrullader fyllda med färsk basilika, soltorkade tomater & parmesan, serveras med äppelcidersås & klyftpotatis (L)
2. A. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme
fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås (L,G)
2. B. stekt panerad koljafilé med västkustsås
(räkor, rom & crabfish), serveras med
kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. INDISK: chicken vindaloo
VEGAN: cabbage thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuffé
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.

Fredag
1. grillad rostbiff med rödvinsbräserad syltlök, serveras med rostad lök, lättfrästa haricots verts & potatisgratäng (L)
2. ugnsbakad laxfilé med dill-hollandaisesås, serveras med sauterade grönsaker & kokt potatis (Ä)
3. INDISK: chicken vindaloo
VEGAN: cabbage thoran
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuffé
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  Chili & Lime har öppet som vanligt från måndag 4 januari.


gott nytt år önskar Minh med kollegor!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslåda take-away för 50 kr klockan 13:50-14:30

dagens rätt 105kr, veckans rätter 105kr,
salladstallrik 105kr & lunchbuffé 105kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te


avhämtning dagens rätt, med sallad: 95kr
avhämtning från salladsbaren: 95kr
avhämtning dagens rätt, med sallad: 95kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 90kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34