Lunchmeny vecka 13

Måndag
1. sydamerikansk chili-biffgryta (högrev) med nachochips & guacamole, serveras med ris
2. A. helstekt marinerad svensk fläskytterfilé 
med portvinstuvade champinjoner, 
serveras med ugnsrostad potatis (L,S)
2. B. stekt panerad torskfilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé!
5. -
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssåsPOKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med svenskt stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. svenskt stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2. A. linguine med ryggbiff, champinjoner,
 rosmarin, dijonsenap & vitlök, samt
 toppad med grana padano (Ä,L,G,S)
2. B. stekt panerad flundra med skagensås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé!
5. INDISK: chicken vindaloo
VEGAN: dal tadka
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.

Onsdag
1. wallenbergare (kalvfärs) med gräddsås & lingon,
 serveras med gröna ärtor & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. fiskgratäng Italiano (tomat & mozzarella), serveras med gröna ärtor & potatismos eller kokt potatis (L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé!
5. INDISK: chicken vindaloo
VEGAN: dal tadka
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.

Torsdag
1. pepparöverbakad fläskfilé med cognacssås, serveras med lättfrästa haricots verts & stekt potatis (L)
2. ugnsgrillad laxfilé med dill- & pepparrotcreme, serveras med stekt eller kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé!
5. INDISK: chicken vindaloo
VEGAN: dal tadka
(begränsad mängd)
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.

Fredag
1. Långfredagen = STÄNGT
2.
3. Vi på Chili & Lime önskar
4. glad påsk och välkomna
5. åter, tisdag 2 april
6.
7.
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Varmt välkomna / Personalen



middagslåda take-away för 60 kr klockan 13:50-14:30

dagens rätt 135kr, veckans rätter 135kr,
& lunchbuffé 140kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te

dagens rätt 130kr, utan bröd & dryck


avhämtning dagens rätt, med sallad: 120kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 120kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 105kr

lunchhäfte 1350:- = 11 luncher (med dryck & bröd)
lunchhäfte 1300:- = 11 luncher (utan dryck & bröd)
buffé kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong

lunchhäfte 1200:- = 11 avhämtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34