|
Lunchmeny vecka 51
Måndag
1.
helstekt marinerad svensk fläskytterfilé med portersås & äppelchutney, serveras med ugnsrostad potatis (L,S)
2.
A. kycklinggryta med champinjoner, chili-flakes, paprika, soja, grädde & vitlök, serveras med ris eller kokt potatis (L,S) 2. B. egenpanerad gösfilé med
chili- & limemayo, serveras
med kokt potatis & citron (Ä,G)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé
5.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssåsVEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
8.
9.
10.
Tisdag
1.
A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G) 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2.
A. krämig fläskfilépasta med champinjoner,
timjan, tryffelolja, purjolök & vitlök,
samt toppad med grana padano (Ä,L,G) 2. B. egenpanerad sejfilé med
chili- & limemayo, serveras
med kokt potatis & citron (Ä,G)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé
5.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssåsVEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
8.
9.
10.
Onsdag
1.
fransk färsbiff (svensk blandfärs) med gräddsås & lingon, serveras med saltgurka & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2.
A.hemlagad pytt i panna, serveras
med stekt ägg & inlagda rödbetor (Ä) 2. B. egenpanerad torskfilé med
chili- & limemayo, serveras
med kokt potatis & citron (Ä,G)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé
5.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssåsVEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
8.
9.
10.
Torsdag
1.
kycklingkebab-tallrik eller falafel
med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)
2.
A. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon,
samt pannkakor med sylt & grädde (Ä,L,G)
2. B. ugnsgrillad laxfilé med dill- & romsås, serveras med fänkålsallad & kokt potatis (Ä,L)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé
5.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssåsVEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
8.
9.
10.
Fredag
1.
schnitzel cordon bleu (mozzarella- & skinkfylld) med bearnaisesås, serveras med gröna ärtor & stekt potatis (Ä,L,G)
2.
ugnsgrillad laxfilé med dill- & romsås, serveras med fänkålsallad & kokt potatis (Ä,L)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé
5.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssåsVEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
8.
9.
10.
Dagenstips
|
|


|