Lunchmeny vecka 49

Måndag
1. sydamerikansk chili-biffgryta, serveras med nacho-chips, guacamole & ris
2. A. kålpudding med gräddsås & lingon,
serveras med kokt potatis (L,S)
2. B. egenpanerad flundra med tartarsås
 (kapris, senap, lök), serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2. A. tagliatelle med kyckling, timjan, purjolök,
 vitlök & krämig paprikasås samt
 toppad med grana padano (Ä,L,G)
2. B. egenpanerad torskfilé med tartarsås
 (kapris, senap, lök), serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Onsdag
1. grönpepparbiff (svensk blandfärs) med gräddsås & lingon, serveras med saltgurka & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. A. paella med kyckling & räkor, 
toppad med aioli & citron (Ä)
2. B. egenpanerad gösfilè med tartarsås
 (kapris, senap, lök), serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Torsdag
1. pulled pork eller falafel med coleslaw & ugnsrostad klyftpotatis (Ä,L)
2. A. gulaschsoppa toppad med 
creme fraiche, samt drottningpaj
 & vaniljsås (Ä,L,G)
2. B. krispig laxfilé (panko, vitlök, citron)
 med sås på äpple, gurka, dill & pepparrot, serveras med klyftpotatis
 eller kokt potatis (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Fredag
1. fläskfilémedaljonger med kantarellsås & ugnsgrillad tomathalva, serveras med stekt potatis (L,G)
2. ugnsgrillad laxfilé med sås på
 äpple, gurka, dill, pepparrot & yoghurt, serveras med ugnsgrillad tomathalva & stekt potatis eller kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Varmt välkomna / Personalen



middagslåda take-away för 60 kr klockan 13:50-14:30

dagens rätt 135kr, veckans rätter 135kr,
& lunchbuffé 140kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te

dagens rätt 130kr, utan bröd & dryck


avhämtning dagens rätt, med sallad: 120kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 120kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 105kr

lunchhäfte 1350:- = 11 luncher (med dryck & bröd)
lunchhäfte 1300:- = 11 luncher (utan dryck & bröd)
buffé kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong

lunchhäfte 1200:- = 11 avhämtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34