Lunchmeny vecka 50

Måndag
1. skomakarlda (svensk flskytterfil med rdvinssky, bacon, potatismos & inlagd gurka) (L)
2. ntkttbullar med grddss, lingon & inlagd gurka, serveras med potatismos eller kokt potatis (L)
3. INDISK: masala chicken
VEGAN: green beans thoran
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad kapkummelfil med vstkustdressing, serveras med kokt potatis & citron (,G)
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. krmig oxfilpasta med frska champinjoner, dijonsenap, vitlk & rosmarin (,L,G)
3. INDISK: masala chicken
VEGAN: green beans thoran
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad kapkummelfil med vstkustdressing, serveras med kokt potatis & citron (,G)
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. italiensk ntfrsbiff (svenskt ktt) med medelhavsss (soltorkade tomater), serveras med ugnsrostad klyftpotatis (,L)
2. isterband frn Hugos chark i Grnna, serveras med persiljestuvad potatis & inlagda rdbetor (L,G)
3. INDISK: chicken korma
VEGAN: aloo gopi
4. asiatisk lunchbuff
5. FISK: sprdbakad stillahavsflundra med vstkustdressing, serveras med kokt potatis & citron (,G)
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. kyckling-fajita (eller falafel) med tillbehrsbuff (G)
2. A. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme fraiche, samt ppelpaj med vaniljss (,L,G)
2. B. halstrad frsk laxfil med dill- & pepparrotscreme, serveras med dillstekt potatis (,L)
3. INDISK: chicken korma
VEGAN: aloo gopi
4. asiatisk lunchbuff
5. -
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. mixed grill (flsknoisette, kycklingfil, chorizo) med chili-bearnaisess, serveras med potatisgratng (,L)
2. ugnsgrillad laxfil med dill- & pepparrotscreme, serveras med kokt potatis & citron (,L)
3. INDISK: chicken korma
VEGAN: aloo gopi
4. asiatisk lunchbuff
5. -
6. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
7. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 14:00-15:00

dagens rtt 105kr, veckans rtter 105kr,
salladstallrik 105kr & lunchbuff 105kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning frn salladsbaren: 95kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

lunchkuponger 10st (med dryck & brd) 940kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & brd) 910kr

lunchkuponger 10st avhmtning 870kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34