Lunchmeny vecka 32

Måndag
1. viltskavsgryta med kantareller & timjan, serveras med lingon & ris eller kokt potatis (L)
2. egenpanerad stillahavstorskfil med skagenss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: butter chicken
VEGAN: dal tadka
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. -
7. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
8. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
9.
10.

Tisdag
1. pankopanerad kycklingfil med gele & portvinstuvade champinjoner, serveras med klyftpotatis (,L,G)
2. A. stekt flsk med lkss, serveras
med kokt potatis (L)
2. B. egenpanerad stillahavstorskfil med skagenss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: butter chicken
VEGAN: dal tadka
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. -
7. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
8. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
9.
10.

Onsdag
1. svensk frsbiff med stekt lk, grddss & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis (,L)
2. A. ugnsgratinerad svensk falukorv fylld
 med pple, bostongurka & senap,
 serveras med potatismos (L)
2. B. egenpanerad stillahavsflundra med skagenss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: chicken masala
VEGAN: chenna masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. -
7. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
8. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
9.
10.

Torsdag
1. taco-tallrik (eller falafel) med tillbehrsbuff
2. A. grillad kycklingfil med chili-yoghurt, serveras med bulgur blandat med wokade grnsaker (L,G)
2. B. ugnsgrillad frsk laxfil med dill- hollandaisess, serveras med
 rtrostad potatis ()
3. INDISK: chicken masala
VEGAN: chenna masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. -
7. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
8. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
9.
10.

Fredag
1. pepparbakad flskfil med cognacgrddss, serveras med lttfrsta haricots verts & potatisgratng (L)
2. ugnsgrillad frsk laxfil med dill-hollandaise, serveras med kokt potatis & citron ()
3. INDISK: chicken masala
VEGAN: chenna masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuff
6. -
7. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
8. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
9.
10.

Dagenstips
NYHET: Nu r vr asiatiska lunchbuff tillbaka efter ngra veckors uppehll!

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 13:50-14:30

dagens rtt 105kr, veckans rtter 105kr,
salladstallrik 105kr & lunchbuff 105kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning frn salladsbaren: 95kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

lunchkuponger 10st (med dryck & brd) 940kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & brd) 910kr

lunchkuponger 10st avhmtning 870kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34