Lunchmeny vecka 15

Måndag
1. nattbakad svensk flskkarr med porterss & ppelchutney, serveras med rosmarin- & vitlksrostad potatis (L)
2. flygande jacob (kycklingfil, bacon, banan & jordntter), serveras med ris (L)
3. sprdbakad torskfil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,G)
4. INDISK: chicken vindaloo VEGAN: green gram masala
5. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
6. wokad biff med thailndsk stbasilika
7. friterad kyckling med stsur ss eller curryss
8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
9. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
10. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. krmig flskfilpasta med frska champinjoner, rter, citron & vitlk (,L,G)
3. sprdbakad torskfil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,G)
4. INDISK: chicken vindaloo VEGAN: green gram masala
5. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
6. wokad kyckling med chili-bean & kinakl
7. friterad kyckling med stsur ss eller curryss
8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
9. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
10. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk

Onsdag
1. bacon- & senapsfylld frsbiff med grddsky, inlagd gurka & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis (,L)
2. ugnsbakad lax i dill-, rk-, & citronss, serveras med potatismos eller kokt potatis (L)
3. -
4. INDISK: chicken chettinadu VEGAN: aloo bhaji
5. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
6. wokad kyckling med thailndsk rdcurry
7. friterad kyckling med stsur ss eller curryss
8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
9. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
10.

Torsdag
1. pepparstekta flskfilmedaljonger med champinjon- & dijonss, serveras med rtstekt potatis (L)
2. ugnsgrillad laxfil med fnklsslaw, serveras med kokt potatis & citron (,L)
3. -
4. INDISK: chicken chettinadu VEGAN: aloo bhaji
5. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
6. wokad biff med sambal oelek
7. friterad kyckling med stsur ss eller curryss
8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
9. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
10. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk

Fredag
1. Lngfredagen = stngt
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Dagenstips
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk

 

 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 14:00-15:00

dagens rtt 105kr, veckans rtter 105kr,
salladstallrik 105kr & lunchbuff 105kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning frn salladsbaren: 95kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

lunchkuponger 10st (med dryck & brd) 940kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & brd) 910kr

lunchkuponger 10st avhmtning 870kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34