Lunchmeny vecka 7

Måndag
1. viltskavsgryta (hjort, älg & ren) med enbär, kantareller, lingon, timjan, soja & grädde, serveras med potatismos eller ris (L)
2. A. grillad kycklingfilé med chili-yoghurt, serveras med bulgur blandat med
 wokade grönsaker (L,G)
2. B. egenpanerad flundra med
 skagensås (räkor & crabfish), serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2. A. tagliatelle med ryggbiff, champinjoner,
 3-peppar, purjolök
 & vitlök, samt toppad grana padano (Ä,L,G)
2. B. egenpanerad gösfilé med
 skagensås (räkor & crabfish), serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Onsdag
1. fransk färsbiff (svensk blandfärs) med gräddsås & lingon, serveras med saltgurka & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. A. hemlagad pytt i panna, serveras med
 stekt ägg & inlagda rödbetor (Ä)
2. B. egenpanerad kapkummelfilé med
 skagensås (räkor & crabfish), serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Torsdag
1. A. taco-tallrik eller falafel 
med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)
1. B. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme 
fraiche, samt drottningpaj med vaniljsås (Ä,L,G)
2. A. baconlindad kycklingrullad fylld med soltorkad tomat, basilika & parmesan, serveras med cidersås, 
haricots verts & klyftpotatis (L)
2. B. ugnsgrillad laxfilé med örtcreme, serveras
 med haricots verts & klyftpotatis / kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Fredag
1. grillad ryggbiff med choronsås (bearnaise smaksatt med tomat), serveras med friterade lökringar & stekt potatis (Ä,G)
2. ugnsgrillad laxfilé med ört-creme, serveras med lättfrästa haricots verts & stekt potatis eller kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Varmt välkomna / Personalen



middagslåda take-away för 60 kr klockan 13:50-14:30

dagens rätt 135kr, veckans rätter 135kr,
& lunchbuffé 140kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te

dagens rätt 130kr, utan bröd & dryck


avhämtning dagens rätt, med sallad: 120kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 120kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 105kr

lunchhäfte 1350:- = 11 luncher (med dryck & bröd)
lunchhäfte 1300:- = 11 luncher (utan dryck & bröd)
buffé kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong

lunchhäfte 1200:- = 11 avhämtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34