Lunchmeny vecka 39

Måndag
1. stekt panerad flskschnitzel med grddss, serveras med gele och stekt potatis (,L,G,S)
2. A. kalops med mortter, serveras med
inlagda rdbetor & kokt potatis (S)
2. B. stekt panerad torskfil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: chicken changezi curry (grdde, cashew)
VEGAN: chenna masala
4. POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. A. linguine med flskfil, frska champinjoner, soltorkade tomater, rtt vin, bacon, vitlk
 & grana padano (,L,G,S)
2. B. stekt panerad gsfil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: chicken changezi curry (grdde, cashew)
VEGAN: chenna masala
4. POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. viltfrsbiff (hjort, lg, ren & flskfrs) med rrrda lingon & svampss (kantareller & champinjoner), serveras med potatismos eller kokt potatis (,L,S)
2. A. paella med kyckling & rkor, serveras med aioli & citron ()
2. B. stekt panerad stillahavsflundra med dill-majonns, serveras med kokt potatis (,L,G)
3. INDISK: chicken masala
VEGAN: dal tadka
4. POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. A. pulled pork eller falafel
med tillbehrsbuff (,L,G)
1. B. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme fraiche, samt ppelpaj med vaniljss (,L,G)
2. ugnsgrillad laxfil med vstkustss (rkor
& rom), serveras med kokt potatis (,L)
3. INDISK: chicken masala
VEGAN: dal tadka
4. POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. flskfilmedaljonger med choron-ss, serveras med friterade lkringar & ugnsrostad klyftpotatis (L,G)
2. ugnsgrillad laxfil med vstkustss (rkor & rom), serveras med klyftpotatis eller kokt potatis (,L)
3. INDISK: chicken masala
VEGAN: dal tadka
4. POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SEMESTERSTNGT vecka 28 - 31. Vi ppnar igen mndagen den 8 augusti. Varmt vlkomna / Personalen



middagslda take-away fr 55 kr klockan 13:50-14:30

dagens rtt 125kr, veckans rtter 125kr,
& lunchbuff 125kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 110kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 110kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 100kr

lunchhfte 1200:- = 11 luncher (med dryck & brd)
lunchhfte 1150:- = 11 luncher (utan dryck & brd)

lunchhfte 1100:- = 11 avhmtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34