Lunchmeny vecka 48

Måndag
1. stekt panerad flskschnitzel med champinjonss, serveras med gele & rostad potatis (,L,G)
2. A. kalops med mortter, serveras med
inlagda rdbetor & kokt potatis (,L)
2. B. stekt panerad torskfil med vstkustss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: butter chicken
VEGAN: aloo bhaji
4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. A. tagliatelle med kyckling, ananas, curry & vitlk, samt toppad med cashewntter (,L,G)
2. B. ugnsgrillad laxfil med vstkustss, serveras med kokt potatis & citron (L,G)
3. INDISK: butter chicken
VEGAN: aloo bhaji
4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Onsdag
1. baconfylld frsbiff (svensk blandfrs) med grddss & lingon, serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis (,L)
2. A. mini-isterband frn Lammhult, serveras med persiljestuvad potatis & inlagda rdbetor (L,G)
2. B. stekt panerad blvitling med vstkustss, serveras med kokt potatis & citron (,L,G)
3. INDISK: chicken tikka
VEGAN: chenna masala
4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Torsdag
1. A. pulled pork (eller falafel) med tillbehrsbuff (,G) B. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon, 
 samt pannkakor med sylt & grdde (,L,G)
2. A. kycklingfil med rter, tomat & bacon i
krmig balsamicoss, serveras med ris
eller kokt potatis (L)
2. B. varmrkt laxfil med romss, serveras med kokt frskpotatis (,L)
3. INDISK: chicken tikka
VEGAN: chenna masala
4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Fredag
1. flskfil black & white (pepparss & bearnaisess), serveras med stekt potatis (,L)
2. ugnsgrillad laxfil med dill-majonns, serveras med kokt potatis (,L)
3. INDISK: chicken tikka
VEGAN: chenna masala
4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
5. asiatisk lunchbuff
6. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 13:50-14:30

dagens rtt 110kr, veckans rtter 110kr,
& lunchbuff 110kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 100kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/kinesisk: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

lunchhfte 1100:- = 11 luncher (med dryck & brd)
lunchhfte 1050:- = 11 luncher (utan dryck & brd)

lunchhfte 1000:- = 11 avhmtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34