Lunchmeny vecka 51

Måndag
1. helstekt marinerad svensk fläskytterfilé med portersås & äppelchutney, serveras med ugnsrostad potatis (L,S)
2. A. kycklinggryta med champinjoner, chili-flakes, paprika, soja, grädde & vitlök, serveras med ris eller kokt potatis (L,S)
2. B. egenpanerad gösfilé med
 chili- & limemayo, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssåsVEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2. A. krämig fläskfilépasta med champinjoner,
 timjan, tryffelolja, purjolök & vitlök,
 samt toppad med grana padano (Ä,L,G)
2. B. egenpanerad sejfilé med
 chili- & limemayo, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssåsVEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
8.
9.
10.

Onsdag
1. fransk färsbiff (svensk blandfärs) med gräddsås & lingon, serveras med saltgurka & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. A.hemlagad pytt i panna, serveras
 med stekt ägg & inlagda rödbetor (Ä)
2. B. egenpanerad torskfilé med 
chili- & limemayo, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssåsVEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
8.
9.
10.

Torsdag
1. kycklingkebab-tallrik eller falafel
 med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)
2. A. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon, 
samt pannkakor med sylt & grädde (Ä,L,G)

2. B. ugnsgrillad laxfilé med dill- & romsås, serveras med fänkålsallad & kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssåsVEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
8.
9.
10.

Fredag
1. schnitzel cordon bleu (mozzarella- & skinkfylld) med bearnaisesås, serveras med gröna ärtor & stekt potatis (Ä,L,G)
2. ugnsgrillad laxfilé med dill- & romsås, serveras med fänkålsallad & kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssåsVEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Varmt välkomna / Personalen


Nya priser från 1 december 2025:

dagens rätt 145kr, veckans rätter 145kr,
& lunchbuffé 150kr,
inklusive sallad, bröd, smör, bordsvatten & kaffe/te

Lunchdryck kan köpas till för 15 kr


avhämtning dagens rätt, med sallad: 130kr
avhämtning buffé: 130kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 130kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 115kr

lunchhäfte 1450:- = 11 luncher
buffé kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong

lunchhäfte 1300:- = 11 avhämtning med sallad

middagslåda take-away för 70 kr klockan 13:50-14:30

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
583 30 Linköping
Tel. 073-025 41 22