|
Lunchmeny vecka 21
Måndag
1.
skomakarlåda (svensk fläskytterfilé med rödvinssås, bacon, saltgurka & potatismos) (L)
2.
A. moussaka med potatis, serveras
med tomat- & löksallad (L) 2. B. stekt panerad torskfilé med
dill- & picklesmajonnäs, serveras
med kokt potatis & citron (Ä,G)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé
5.
-
6.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.
Tisdag
1.
A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G) 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L)
2.
A. linguine med ryggbiff, champinjoner,
dijonsenap, rosmarin & vitlök, samt
toppad med grana padano (Ä,L,G) 2. B. stekt panerad flundra med
dill- & picklesmajonnäs, serveras
med kokt potatis & citron (Ä,G)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé
5.
INDISK: chicken masala VEGAN: smörbönor masala
6.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.
Onsdag
1.
wallenbergare med gräddsås & lingon, serveras med gröna ärtor & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2.
ugnsbakad laxfilé med dill & räkor i citronsås, serveras med gröna ärtor & potatismos
eller kokt potatis (L)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé
5.
INDISK: chicken masala VEGAN: smörbönor masala
6.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.
Torsdag
1.
pulled pork eller falafel
med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)
2.
A. grillad kycklingfilé med dragonsås,
serveras med lättfrästa haricots verts
& potatisgratäng (L) 2. B. stekt panerad gösfilé med
dill- & picklesmajonnäs, serveras
med kokt potatis & citron (Ä,G)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé
5.
INDISK: chicken masala VEGAN: smörbönor masala (begränsad mängd)
6.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.
Fredag
1.
scweizerschnitzel cordon bleu (mozzarella- & skinkfylld) med bearnaisesås, serveras med stekt potatis (Ä,L,G)
2.
ugnsgrillad laxfilé med ört-creme, serveras med wokade grönsaker & kokt potatis (Ä,L)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé
5.
INDISK: chicken masala VEGAN: smörbönor masala (begränsad mängd)
6.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.
Dagenstips
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Varmt välkomna / Personalen
middagslåda take-away för 60 kr klockan 13:50-14:30
dagens rätt 135kr, veckans rätter 135kr, & lunchbuffé 140kr, inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te
dagens rätt 130kr, utan bröd & dryck
avhämtning dagens rätt, med sallad: 120kr poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 120kr avhämtning dagens rätt, utan sallad: 105kr
lunchhäfte 1350:- = 11 luncher (med dryck & bröd) lunchhäfte 1300:- = 11 luncher (utan dryck & bröd) buffé kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong lunchhäfte 1200:- = 11 avhämtning med sallad |