Lunchmeny vecka 21

Måndag
1. skomakarlåda (svensk fläskytterfilé med rödvinssås, bacon, saltgurka & potatismos) (L)
2. A. moussaka med potatis, serveras
med tomat- & löksallad (L)
2. B. stekt panerad torskfilé med
 dill- & picklesmajonnäs, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. -
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L)
2. A. linguine med ryggbiff, champinjoner,
 dijonsenap, rosmarin & vitlök, samt
 toppad med grana padano (Ä,L,G)
2. B. stekt panerad flundra med
 dill- & picklesmajonnäs, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. INDISK: chicken masala
VEGAN: smörbönor masala
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.

Onsdag
1. wallenbergare med gräddsås & lingon, serveras med gröna ärtor & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. ugnsbakad laxfilé med dill & räkor i citronsås, serveras med gröna ärtor & potatismos
eller kokt potatis (L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. INDISK: chicken masala
VEGAN: smörbönor masala
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.

Torsdag
1. pulled pork eller falafel
 med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)
2. A. grillad kycklingfilé med dragonsås,
 serveras med lättfrästa haricots verts 
& potatisgratäng (L)
2. B. stekt panerad gösfilé med
 dill- & picklesmajonnäs, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. INDISK: chicken masala
VEGAN: smörbönor masala
(begränsad mängd)
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.

Fredag
1. scweizerschnitzel cordon bleu (mozzarella- & skinkfylld) med bearnaisesås, serveras med stekt potatis (Ä,L,G)
2. ugnsgrillad laxfilé med ört-creme, serveras med wokade grönsaker & kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. INDISK: chicken masala
VEGAN: smörbönor masala
(begränsad mängd)
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Varmt välkomna / Personalen



middagslåda take-away för 60 kr klockan 13:50-14:30

dagens rätt 135kr, veckans rätter 135kr,
& lunchbuffé 140kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te

dagens rätt 130kr, utan bröd & dryck


avhämtning dagens rätt, med sallad: 120kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 120kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 105kr

lunchhäfte 1350:- = 11 luncher (med dryck & bröd)
lunchhäfte 1300:- = 11 luncher (utan dryck & bröd)
buffé kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong

lunchhäfte 1200:- = 11 avhämtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34