Lunchmeny vecka 47

Måndag
1. dijongryta (högrev, kantareller, dijonsenap, dragon, grädde, soja), serveras med ris eller kokt potatis (L,S)
2. A. ugnsgrillad svensk fläskkarré med
 gräddsås & äppelmos, serveras med
 ugnsrostade morötter & kokt potatis (L)
2. B. egenpanerad torskfilé med västkustsås
 (räkor, rom, crabfish), serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2. A. linguine med kyckling, chili, lime,
 purjolök & vitlök, samt
 toppad med grana padano (Ä,L,G)
2. B. egenpanerad gösfilé med västkustsås
 (räkor, rom, crabfish), serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Onsdag
1. pannbiff (svensk blandfärs) med stekt lök, gräddsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. ugnsbakad laxfilé med räkor & dill
 i citronsås, serveras med potatismos 
eller kokt potatis (L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Torsdag
1. tacotallrik eller falafel
med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)
2. A. fisk- & skaldjurssoppa med saffran & gremolata-aioli, samt 
kladdkaka & vispgrädde (Ä,L,G)
2 B. baconlindade kycklingrullader med
 soltorkad tomat, basilika, parmesan,
 med cidersås, haricots
 verts & klyftpotatis (L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Fredag
1. pepparöverbakad fläskfilé med cognacsås, serveras med lättfrästa haricots verts & stekt potatis (L)
2. ugnsgrillad laxfilé med dill-majonnäs, serveras med lättfrästa haricots verts & stekt potatis eller kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Varmt välkomna / Personalen



middagslåda take-away för 60 kr klockan 13:50-14:30

dagens rätt 135kr, veckans rätter 135kr,
& lunchbuffé 140kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te

dagens rätt 130kr, utan bröd & dryck


avhämtning dagens rätt, med sallad: 120kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 120kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 105kr

lunchhäfte 1350:- = 11 luncher (med dryck & bröd)
lunchhäfte 1300:- = 11 luncher (utan dryck & bröd)
buffé kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong

lunchhäfte 1200:- = 11 avhämtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34